Условия за ползване

Промяна на правилата и условията за ползване на сайта

    Ди Ви Жи Сервиз си запазва правото да модифицира тези правила по всяко време без предварително известяване. Желателно е периодично да проверявате тази страница за извършени корекции и допълнения. Направените промени влизат в сила, в момента на публикуването им на WEB страницата. Това споразумение между Ди Ви Жи Сервиз и посетителите на интернет страницата се прилага, докато една от страните не го прекрати. Вие можете да го прекратите преставайки да използвате интернет сайта на Ди Ви Жи Сервиз и унищожавайки материалите, които сте запазили по какъвто и да е начин от него. Потребители, които нарушават правилата и условията за ползване на сайта първо ще бъдат предупредени и в случай, че продължат съзнателно да не ги спазват ще бъдат предприети други мерки за прекратяване на достъпа и използването на сайта и услугите, които той предлага.
 

Съгласие с правилата и условията за ползване на сайта

     Посещавайки интернет страниците на Ди Ви Жи Сервиз, ние приемаме, че сте съгласни с нашите правила и условия за ползване на сайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт и предоставените в него услуги и модули. Ние сме създали тези правила и ръководни принципи единствено с цел да Ви защитаваме и да Ви осигурим безопасни, приятни и полезни минути, посещавайки този сайт.
 

Изявление за защита на личните данни

     Изявлението за защита на личните данни е предназначено да защити идентификацията на нашите потребители. Можете да разглеждате страниците на сайта свободно, без да сте длъжни да попълвате каквито и да било лични данни. В случай, че решите да използвате някои от специализираните ни модули и услуги, необходимо е да публикувате желаните от нас лични данни, за да извършим услугата, която сте заявили, но личните Ви данни продължават да бъдат защитени. Подчертаваме, че събираме данни, които са необходими за извършване на желаната услуга, като в този процес използваме изключително онези данни, които сме получили директно от вас. Приоритетна цел на Ди Ви Жи Сервиз е да гарантира на своите потребители разумно ниво на безопасност на личните данни.